ACNEWS

Sorra műtik az angol királyi család tagjait

Pixabay
Pixabay
Katalin hercegnő már túl van a beavatkozáson, III. Károly király a jövő héten fekszik be a kórházba.
Hirdetés
Ad image

A Kensington-palota meglepő bejelentést tett, miszerint Katalin hercegnőnek egy tervezett hasi műtéten kellett átesnie Londonban. Most kiderültek az első részletek arról, hogy Vilmos herceg felesége, hogy van a műtét után.

„Ő királyi felségét, a walesi hercegnőt tegnap kórházba szállították egy tervezett hasi műtét miatt” – jelentette be a Kensington-palota szerdán az X-en (korábban Twitter) keresztül. A walesi hercegnőnek most tíz naptól két hétig kell kórházban maradnia, mielőtt otthon folytatná a felépülését – közölték továbbá.

Több királyi tudósító kifejezetten hangsúlyozta, hogy Katalin nem szenved rákban. Ezt az információt a palota is megerősítette. A brit média azonban nem volt hajlandó további információkat közölni a walesi hercegnő egészségi állapotáról

Mint közölték: A gyerekek jelenleg „jó kezekben” vannak Vilmosnál és Maria Borrallo dadánál. Kate édesanyja, Carole Middleton is segít a családnak a következő hetekben.

Katalin hercegnő utoljára a karácsonyi istentiszteleten jelent meg nyilvánosan Sandringhamben. Mint a palota szerdán bejelentette, a 42 éves asszony valószínűleg csak húsvét után folytatja királyi teendőit. A hercegnő bocsánatot kért mindenkitől, akit a lemondások érintettek.

Mintegy egy órával azután, hogy a Kensington-palota szerdán beszámolt Katalin műtétjéről és kórházi kezeléséről, a Buckingham-palota bejelentette, hogy Károly királyt is meg kell műteni.

„Mint évente több ezer más férfi, a király is kezelésen esett át prosztatamegnagyobbodás miatt” – folytatódik a közlemény. A prosztata túltengése azonban „jóindulatú”, és őfelsége „jól van”. III. Károly a jövő héten visszatér a kórházba egy korrekciós műtétre. A „rövid lábadozási időszak” alatt az államfő nem fog nyilvánosan megjelenni – tette hozzá a palota.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés