ACNEWS

Sosem csókolózott még a negyvenéves influenszer

Közel 700 ezer követője van a TikTokon.

Hirdetés
Ad image

Közel 700 ezer követője van a TikTokon.

A 40 éves német influenszer, Jana Crämer rendkívül népszerű a közösségi médiában. A tartalomgyártó többek között a látványos fogyásával hívta fel magára az internetezők figyelmét: közel 100 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. Ma már 677 000 követője van a TikTokon.

A csinos nő nemrégiben megjelentette saját könyvét, amelyben nemcsak sikeres fogyásának titkába avatja be az olvasókat, hanem azt is elmeséli, milyen nehézségekkel kellett megküzdeni ”kövér gyerekként”.

Egy meglepő titokról is lerántja a leplet.

Már maga a kötet címe is beszédes: „Jana, 39, ungeküsst” („Jana 39, nem csókolt” – A Szerk.) – vagyis az írónő az állítása szerint még sosem volt férfival.

„Tinédzserként nagyon szeretett volna szerelmes lenni. Én voltam a kövér lány a bő melegítőnadrágban, és beletörődtem abba, hogy senki sem akar engem” – fogalmazott a Bildnek Jana, aki tiniként egy kitalált történettel próbálta leplezni mások előtt a szüzességet.

„A családi ünnepségeken a nagymamám mindig megsajnált engem- „Istenem, kislány, még mindig egyedül vagy?” – idézte vissza nagyanyját.

 

Jana csak utóbb jött rá, hogy nem a mások által előírt életet kell élnie, és férfire sincs feltétlenül szüksége ahhoz, hogy boldog legyen. Ennek ellenére továbbra sem mond le a szerelemről.

„Lehet, hogy egyszer mégis beleszeretek egy férfiba, és megcsókolom. De nem erre van szükségem ahhoz, hogy boldog legyek” – fogalmazott az influenszer.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés