ACNEWS

Spermadonornak kérte fel volt férjét egy leszbikus asszony

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Most egy fedél alatt él a nő az új kedvesével együtt - és a gyerkekkel. Sőt, a volt férfj is odaköltözött.
Hirdetés
Ad image

Linda Fruits és Christopher Haerting házasok voltak, de elváltak. Most mégis közös gyermekük született és mindannyian egy fedél alatt élnek – írja a 24.hu a Metro cikke alapján.

Linda és Christopher a második gyermekük születése után egyre kevesebbszer szexelt, a nő később rájött, hogy a saját neméhez vonzódik. Kapcsolatuk 2021 novemberében ért véget, amikor a nő találkozott Maddy Gross-szal.

A két nő hamar egymásba szeretett, és közös gyermeket terveztek. Ehhez kérte Linda a volt férje segítségét, aki spermadonorként boldogan járult hozzá az exfelesége gyermekáldásához. Az egykori házasoknak már van két gyermeke, a négyéves Elliot és a kétéves Owen, akik szintén együtt élnek a családdal.

Christopher elmondása szerint bár időnként nehéz az új család-modellel megbirkózni, a gyermekeik érdekében igyekeznek túllendülni a nehézségeken.

„Mindketten tudtuk, hogy a gyerekeink a legfontosabbak, és az, hogy minden nap láthassuk őket” – fogalmazott a családfő.

„A legtöbb párnak, akinek véget ér a romantikus kapcsolata, szüksége van arra, hogy eltávolodjon egymástól, hogy továbblépjen. Mi megtaláltuk a módját az újrakezdésnek, miközben továbbra is együtt élünk és együtt neveljük a gyerekeket, és ez nagyszerű” – tette hozzá Cristopher.

Amikor korában szétmentek, azt mondták a fiaiknak, hogy „legjobb barátokként” fogják őket nevelni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés