ACNEWS

Stana Alexandrát megunták a nézők: szerintük úgy tapad, mint a pióca

Stana a nézők szerint úgy tapad Maricsra, mint a pióca Fotó: TV2
Stana a nézők szerint úgy tapad Maricsra, mint a pióca Fotó: TV2
A nézőknek elege lett a párkapcsolati botrányairól hírhedtté vált táncosnőből, már nem szívesen látják a képernyőn.
Hirdetés
Ad image

Mint ismert, hosszú évek után Majka és Pápai Joci eligazolt a TV2-tól, ők a konkurens csatornán lesznek láthatók. Helyettük új arcokat választott a TV2, ami nem aratott osztatlan sikert a nézők között. „Majka már uncsi volt és nagyképű! Végre fiatalított a TV2!” – jegyezte meg az egyik rajongó. „Brutál jó lesz így a Zsákbamacska, hogy ilyen fiatal embereket hívtak meg műsort vezetni!” – vélte egy másik hozzászóló.

A versenyző párok ezúttal segítőket is kapnak majd. Eszerint az egyik csapatot Kárpáti Rebeka, míg a másikat Stana Alexandra fogja pátyolgatni. Rebeka szereplésével nincs is semmi baj, de a párkapcsolati botrányairól hírhedt  Stana Alexandra feltűnése kiverte a nézőknél a biztosítékot – írta a Blikkrúzs.

„Ez a csaj mindenhol ott van?” – írta egy gúnyos kommentelő.  „Ez a Stana szörnyű – tette hozzá egy másik. Így folytatta: „Úgy rátapadt Petire, mint egy pióca. Értem, hogy kellenek a követők, de mindenáron? Ráadásul olyan, mintha itt anyuval lennétek egy műsorban. Tudom, hogy csak pár év a különbség, de nektek kölyökképetek van, neki meg öreges, kiélt feje. Remélem, kaptok egy hozzátok illő, üde, fiatal, tehetséges lányt idővel magatok mellé!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés