ACNEWS

Súlyos baleset érte Bay Éva férjét, majdnem levágta a karját

Bay Éva férjét a mentő vitte el otthonról, miután olyan súlyos baleset érte, hogy majdnem levágta a karját.

Hirdetés
Ad image

Bay Éva férjét a mentő vitte el otthonról, miután olyan súlyos baleset érte, hogy majdnem levágta a karját.

Marczali László a medencét szerette volna beüzemelni, ám közben valamit le kellett volna flexelnie, de a szerszám megcsúszott és a féri karját találta el.

„A medence összeszerelése hosszadalmas és nehézkes feladat, ráadásul idén kisebb javításokat is kellett végezni rajta. A férjem csinálta védőfelszerelés nélkül, ami felelőtlen döntés volt – mesélte Bay Éva. – Nem fért oda rendesen a javítandó részhez, a flex lecsúszott, és majdnem amputálta a kezét. az volt a szerencséje, hogy a gép elvágta a saját zsinórját, így nem vágta le a kezét, de csontot ért a korong, és a lábán is zúzódások keletkeztek. Úgy megijedt, hogy elfelejtette a mentők számát, ezért Ica barátnőmet hívta fel, de ő nem tudott hirtelen érte menni. Aztán végül átjött a szomszéd fiú segíteni, megfogta a kutyákat, amíg a mentősök, akik egyébként hét perc alatt kiértek, elvitték” – mondta a Borsnak a műsorvezetőnő.

Bay Évát még most is megviseli a történet, ha visszagondol rá, pedig a baleset három héttel ezelőtt történt.

„Vidéken voltam, amikor hívott, teljesen pánikba estem. Lent kellett még egy estét töltenem, hogy lenyugodjak, mert nem mertem olyan állapotban autóba szállni. Még mindig mérges vagyok rá” – mondta.

Lászlót is nagyon megviseli a helyzet, mert rendkívül tevékeny ember, sokat sportol és minden ház körüli munkát elvégez. Most viszont az étkezéseknél is segítségre szorul, mert a jobb keze sérült meg.

„Szerencsére mozognak az ujjai, de mivel csontot is ért a fűrész, nem tudni biztosan, mi fog történni. A vívóversenyeit le kellett mondania, ami nagyon megviseli, ahogy a tehetetlenség is. A fiunk jött át segíteni füvet nyírni, mert Laci fél kézzel nem tudja irányítani, én pedig nem tudom elvezetni azt a hatalmas gépet” – mondta a lapnak Éva.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés