ACNEWS

SĂșlyos balesetet szenvedett Hevesi Kriszta

A Dancing with the Stars prĂłbĂĄjĂĄn szerzett lĂĄb Ă©s fejsĂ©rĂŒlĂ©st.

Hirdetés
Ad image

A Dancing with the Stars prĂłbĂĄjĂĄn szerzett lĂĄb Ă©s fejsĂ©rĂŒlĂ©st.

MĂșlt hĂ©ten Kriszta Ă©s pĂĄrja, Baranya DĂĄvid a kiesĂ©s szĂ©lĂ©re kerĂŒlt a TV2 Dancing with the Stars cĂ­mƱ tĂĄncos szupershowjĂĄban, ezĂ©rt ezen a hĂ©ten mĂ©g nagyobb erƑbedobĂĄssal vĂĄgtak neki a prĂłbĂĄknak. Kriszta sajĂĄt elmondĂĄsa szerint egy irtĂłzatosan szexi koreogrĂĄfiĂĄval kĂ©szĂŒl a holnap estĂ©re. Profizmusuk partnerĂ©vel nem ismer hatĂĄrokat, ĂĄm a felkĂ©szĂŒlĂ©st egy viccesen hangzĂł, ĂĄmde kellemetlen sĂ©rĂŒlĂ©s megnehezĂ­ti.

„Az egyik lĂĄblendĂ­tĂ©snĂ©l annyira kilazultam, hogy mĂ©g arcon is rĂșgtam magamat, majd ahogy leĂ©rkeztem, meghĂșztam a lĂĄbamat. ErƑs fĂĄjdalmaim vannak, de ez nem akadĂĄlyozhat meg minket, ezĂ©rt fĂĄjdalomcsillapĂ­tĂłval ĂĄllok majd holnap a szĂ­npadon. Új lendĂŒletet adott, hogy mĂșlt hĂ©ten nagyon megijedtĂŒnk DĂĄviddal, hogy kieshetĂŒnk. Minden erƑnket összeszedtĂŒk, mivel a tĂĄnc igazi öröm szĂĄmunkra, amit nagyon Ă©lvezĂŒnk” – mesĂ©lte lapunknak a pszicholĂłgus.

A sztĂĄr azt is hozzĂĄtette, hogy fĂ©rje, Hevesi TamĂĄs Ă©s DĂĄvid kedvese, a fogorvos PatrĂ­cia is mindenben a segĂ­tsĂ©gĂŒkre vannak, sƑt mĂĄr kĂ­vĂŒl fĂșjjĂĄk Ƒk is szĂĄmaikat, koreogrĂĄfiĂĄikat.

„Ott vannak a nap 24 ĂłrĂĄjĂĄban Ă©s figyelnek rĂĄnk. Tegnap Tomi pĂ©ldĂĄul az egĂ©sz vĂĄrost ĂĄtfutotta azĂ©rt, hogy egy ciklĂĄmen szĂ­nƱ edzƑcipƑt talĂĄljon nekem, amire kĂ©sƑbb a mƱsor miatt szĂŒksĂ©g lesz. Minden adott ahhoz, hogy holnap hatalmas tĂĄncolhassunk” – fƱzte hozzĂĄ Kriszta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés