ACNEWS

Súlyos büntetés – Szoboszlait eltiltották az edzéstől

Szoboszlai Dominik Fotó: M4sport
Szoboszlai Dominik Fotó: M4sport
A Liverpool magyar klasszisa, Szoboszlai Dominik addig feszegette a határokat, míg megtörtént a baj. Súlyos büntetést szabtak ki rá.
Hirdetés
Ad image

A lipcsei szerződéséből nyáron 70 millió euróért kivásárolt (27 milliárd forint) középpályásról az angol Premier League készített dokumentumfilmet, amelyből kiderült, hogy milyen büntetést kapott korábban.

A készítők megszólaltatták a 23 éves futballsztár mellett az édesapját, Szoboszlai Zsoltot, valamint menedzserét, Esterházy Mátyást, illetve több jelenlegi és korábbi edzőjét Jürgen Klopptól Marco Rossiig – írja a Bors.

A számos érdekesség mellett, az apja, Zsolt árulta el, hogy a fiatal Dominikot sokszor szigorúan nevelte. Olyannyira, hogy volt, amikor meg is kellett büntetnie. A fia gyerekként sportot űzött abból, hogy nem az ajtón, hanem a palánkon átugorva ment be a pályára. Apja ezért nem hagyta edzeni sem, a lelátóra parancsolta, hogy tétlenül nézze a többieket.

„Próbálgatta a határokat. Mindig feszegette, hogy meddig mehet el. De ez volt, ami motiválta” – emlékezett vissza Szoboszlai Dominik apja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés