ACNEWS

Súlyos dráma: Kórházban kezelték Torgyánné Cseh Máriát

Szívproblémái vannak a férje halála óta.

Hirdetés
Ad image

Szívproblémái vannak a férje halála óta.

Továbbra sem képes feldolgozni férje elvesztését, Torgyánné Cseh Mária. Az egykori pirmadonna ugyanis nemrégiben összeesett az otthonában és azonnali kórházi kezelésre szorult.

„Nemrég kórházban voltam, mert a semmiből jött egy ájulás. Valahogy éreztem, hogy nincs minden rendben velem. Már napok óta ingadozott a vérnyomásom, Aznap kicsit jobban éreztem magam, ráadásul a nap is kisütött, ezért úgy döntöttem, hogy kiülök kicsit a teraszra. Nyilván felment a vérnyomásom, amíg ott sütkéreztem, és amikor bejöttem a hűvösebb házba, egyszerűen elájultam. Tulajdonképpen arra eszméltem, hogy a földön fekszem, minden elsötétült egy pillanat alatt. Természetesen azonnal értesítettem a kezelőorvosomat, aki azonnali kivizsgálást javasolt, ezért be is fektetett az osztályra néhány napra. Ahogy mindig, most is nagyon alaposak voltak és mindent leellenőriztek, illetve újra beállították a gyógyszereket mielőtt hazajöhettem”– tette hozzá Mária akiről súlyos egészségügyi katasztrófáiról is mesélt.

„Egy stentet, vagyis egy hálót helyeztek be az egyik fő érbe és az is kiderült, hogy feltehetően az engem ért tragédiát követően lábon hordtam ki két infarktust, aminek következtében két szívizmom is elhalt. Az volt a szerencse, hogy első fali infarktusok voltak ezek, mert a hátsófalit nem éltem volna túl” – nyilatkozott a betegségéről a művésznő a Borsnak.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés