ACNEWS

Súlyos vírus döntötte le a lábáról Majkát

A sztárért többen aggódnak, korábban kórházban is kezelték koronavírus-fertőzés miatt.

Hirdetés
Ad image

A sztárért többen aggódnak, korábban kórházban is kezelték koronavírus-fertőzés miatt.

Komoly betegséggel küzd Majka. A híresség a közösségi oldalán osztotta meg a hírt a rajongóival.

„Asszem az arcomra van írva, mit gondolok. Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5-re, de hétfőre már úgy éreztem, kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves!! Kedden reggel úgy keltem, mintha 12 szakmunkás flexelné a torkomat, ami estére rosszabb lett, szerda reggelre pedig elviselhetetlen. Túl vagyok egy két-két hangszálgyulladáson, de ki merem jelenteni, hogy életemben nem fájt így a torkom. Reggel már enni is csak egy adag flector por elfogyasztása után tudtam. Nem volt kérdés, délután doktorhoz kellett mennem…” – írta a Facebookján a rapper.

Sokan nagyon aggódnak érte, ugyanis nincs egy éve, hogy a híresség elkapta a koronavírust, amit annyira megviselte a szervezetét, hogy kórházba kerül és oxigénpótlásra is szüksége volt.

Mindeközben a Story magazinnak azt is lenyilatkozta az énekes, hogy egy időre visszavonul. 

„A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot, és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, hogy nem vagyok reflektorfényben. A televíziós munkát is csupán a bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn! Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék! A szabadságom a legfontosabb!” – mondta. 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés