ACNEWS

2023. October 03.   |   Helga napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Pornóvideók tömkelege került elő az amerikai demokrata politikusról

Susanna Gibson Fotó: Képernyőkép
Susanna Gibson Fotó: Képernyőkép
A demokrata webkamera előtt szexelt a férjével, és arra kérte virtuális közönségét, hogy küldjenek neki pénzt a pornóért.
Hirdetés
Ad image

Susanna Gibson, két kisgyermekes anya, aki a Richmond 57-es körzetének képviseletéért folyó versenyben indul, a kikerült archív felvételek szerint a Chaturbate nevű, felnőtteknek szóló streaming weboldalon mutogatta magát.

A 40 éves gyakorló ápolónő több mint egy tucatnyi élő románcot rendezett férjével a platformon, amelyeket aztán 2022 szeptemberében, miután bejelentette jelöltségét, a Recurbate nevű honlapon egy nyilvánosan elérhető archívumba tettek fel – írja a New York Post.

Gibson a jelek szerint azt követően is fenntartotta Chaturbate-profilját, hogy 2022 júliusában bejelentette kampányát, és a következő hónapban legalább egy képet feltöltött magáról a szexstreaming-oldalra.

A rendhagyó jelöltnek több mint 5770 Chaturbate-követője volt, akiktől többször is újabb zsetonokat kért bizonyos mutatványokért cserébe. Mindig azt mondta, hogy egy ’jó ügy érdekében gyűjti a pénzt’.

Más videókban elmondta, hogy ő és a férje megpróbálták a párcserét különböző partnerekkel, mivel ő nem monogám, az ügyvéd párjával ellentétben.

A politikusnő a nyilvánosan közzétett videókról azt mondta: A magánéletét sértették meg, amelynek célja, hogy megalázzák őt és a családját.

„Nem fognak megfélemlíteni és nem fognak elhallgattatni. Politikai ellenfeleim és republikánus szövetségeseik bebizonyították, hogy hajlandóak szexuális bűncselekményt elkövetni, hogy megtámadjanak engem és a családomat, mert nincs olyan határ, amit ne lépnének át, hogy elhallgattassák a nőket, amikor azok felszólalnak” – mondta Gibson.

A jelölt ügyvédje, Daniel P. Watkins azt mondta, hogy az archivált videók megsértették Virginia állam bosszúpornótörvényét, amely szerint 1. osztályú vétségnek számít a szexuális tartalmú képek vagy egy másik személy meztelenségének „rosszindulatú” terjesztése „kényszerítés, zaklatás vagy megfélemlítés szándékával”.

Gibson a republikánus David Owennel, egy volt házépítővel száll szembe a november 7-i választáson, amikor is a demokraták igyekeznek visszaszerezni többségüket a 100 tagú virginiai képviselőházban.

A republikánusok jelenleg három képviselővel, 49-46 ellenében uralják az alsóházat. A demokraták 22:18 arányban vezetik az állami szenátust.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés