ACNEWS

Svájcba menekült a monacói hercegné – nem bírta tovább

Fotó: YouTube/Royal Family
Fotó: YouTube/Royal Family
Már régóta pletykálják, hogy Charlene hercegné és Albert herceg kapcsolata válságban van
Hirdetés
Ad image

A hercegi pár nemrég még egy jachton nyaralt gyermekeikkel, Jacques-kal és Gabriellával. Úgy tűnt, hogy tökéletes az összhang Charlene hercegné és Albert herceg között. A színfalak mögött azonban egészen másképp mennek a dolgok. A Voici című francia magazin szerint Charlene hercegné Svájcba költözött, méghozzá egyedül. Albert herceg pedig továbbra is Monacóban él.

A francia lap bennfentese szerint ők ketten már csak formálisan alkotnak egy párt. Már mint férfi és nő nem bírják egymást. A Bildnek ezt egy forrás is megerősítette: „Albert és Charlene jó partnerek, felváltva vannak a gyerekeikkel.” Jacques és Gabriella nem csak Monacóban élnének az apukájukkal, gyakran vannak Svájcban is Charlene-nel. Mindezért cserébe a hercegné beleegyezett, hogy a hivatalos eseményekre Monacóba utazik. „Ennek a szervezésnek köszönhetően igazi egyensúly alakult ki közöttük – mondta a bennfentes a Voici című lapnak. „Az egyetlen dolog, ami fontos számára (Charlene hercegné), az a gyermekei lelki egyensúlya” – magyarázta a forrás.

A hercegi pár szakításáról már régóta keringenek pletykák. Időről időre komor arccal jelentek meg a nyilvánosság előtt. Tavasszal a francia Royauté magazin azt állította, hogy a monacói hercegi pár tizenkét év házasság után különválik. A palota sajtóosztálya nyilatkozatban közölte a Royal Central online portállal, hogy „hivatalosan visszautasítják a francia magazin rosszindulatú híreszteléseit”. A pletykák „teljesen alaptalanok”, állították – írja a blick.ch.

Már korábban is felröppentek spekulációk a hercegi pár magánéleti válságáról. Ebben szerepet játszott Charlene hosszas távolléte Monacótól. A hercegné 2021. elején Dél-Afrikába utazott a családjához és egy légúti fertőzés miatt több hónapig nem hagyhatta el az országot. Alighogy megérkezett Monacóba, a hercegnének vissza kellett mennie egy klinikára, ahol „súlyos kimerültségét” kezelték – ahogyan azt Albert herceg egy interjúban is elmondta. Charlene pedig az akkori, szakításról szóló pletykákat „sajnálatosnak” nevezte.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés