ACNEWS

Sydney van den Bosch a Szerencsekerék háziasszonya – „A lehetőségek embere vagyok”

Ma este debütál a Szerencsekerék Kasza Tibi műsorvezetésével. De a vendégeken kívül nem csak ő fogja emelni a műsor fényét, hanem Sydney is, aki ezúttal a szerencselány szerepébe bújt. A modell most az AcNewsnak mesélt élményeiről.

Hirdetés
Ad image

Ma este debütál a Szerencsekerék Kasza Tibi műsorvezetésével. De a vendégeken kívül nem csak ő fogja emelni a műsor fényét, hanem Sydney is, aki ezúttal a szerencselány szerepébe bújt. A modell most az AcNewsnak mesélt élményeiről.

Sydney van den Bosch-t még 2014-ben volt döntős a Miss Earth Hungary szépségversenyen ismerhette meg a szélesebb közönség. Azóta szép karriert futott be modellként, és több tévés műsorban is feltűnt. Most azonban egy egészen új feladatot kapott, amelybe teljes erőbedobással vágott bele. Történt ugyanis, hogy a TV2 nemrégiben úgy döntött, hogy újra behozzák a tévénézők életébe a Szerencsekerék című műsort, persze modernizálva. A kvízshowt Kasza Tibi fogja vezetni, a betűket pedig a modell forgatja majd.

„Nagyon vártam ezt a munkát. Hosszú forgatási napokat tudhatunk magunk mögött, de reméljük, a közönségnek is tetszik majd a végeredmény. Általában az elsők között érkeztem a stúdióba és az utolsók között távoztam. Alapvetően bírom a strapát, de most kicsit nehéz visszarázódni a normál kerékvágásba, ilyen pörgős napok után – kezdte lelkesen lapunknak Sydney, aki nagyon örült, amikor felkérték erre a munkára. – A lehetőségek embere vagyok, így nagyon örültem, amikor megkaptam ezt a felkérést, és éltem is vele. Hazánkban a műsor ’93-ban debütált, én viszont csak két évvel később születtem, így nem volt ezzel kapcsolatban olyan nosztalgikus élményem, mint például a szüleim generációjának. Nem tapasztaltam meg azt, amikor mindenki leült a családdal a tévé elé, és a Szerencsekereket nézte, viszont mindenki sokat mesélt róla. Emellett én is visszanéztem az adásokat, és próbáltam maximálisan helyt állni ebben az új feladatkörben. Bízom benne, hogy méltó utódja leszek majd Prokopp Dórának, akit mindenki kedvelt és akinek összeforrt a neve a műsorral. Úgy tekintek rá, mintha valami szerencsehozó angyalka lenne, én is ilyen szeretnék lenni.”

Sydney ezek után arról is mesélt nekünk, milyen volt a stábbal együtt dolgozni.

„Mindig nagyon pörgök, jól bírom a terhelést, és bárkivel megértetem magam. Nagyon szeretek új embereket megismerni, ezért testhezálló volt ez a feladat. Az elején kicsit tartottam attól, hogy milyen lesz az összhang közöttünk Kasza Tibivel, hiszen még nem dolgoztunk együtt korábban, de felülmúlta az elképzeléseimet, és már az első naptól kezdve nagyon jól működtünk együtt. A műsor folyamán különleges vendégek is érkeznek majd hozzánk lesznek majd nagyon különleges vendégek. Az egyiknél olyannyira elszabadult a hangulat, hogy Tibi azt mondta jobb lesz, ha helyet cserélünk” – mondta nevetve a Szerencsekerék háziasszonya.

A modell nagy reményeket fűz a produkcióhoz és úgy gondolja, a ma este debütáló megújult változat mindenki tetszését elnyeri majd.

„Azt gondolom, hogy csakúgy, mint a divatban, más területen is működik, ha visszanyúlunk régen jól bevált trendekhez. Az emberek, a nézők igényei persze időközben megváltoztak, anno nem érte őket annyi inger, mint most. A 90-es években csak néztek egy színesen forgó kereket, ami elvarázsolta őket, most viszont egy igazi showműsort láthatnak majd rengeteg nevetéssel és beszélgetéssel. Mind a civil, mind az ismert játékosok történeteit jobban megismerhetjük majd” – zárta a beszélgetést Sydney, aki bízik a műsor sikerében, és a jövőbeni folytatásban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés