ACNEWS

Szabadlábon Lajcsi zsarolói, fel akarják jelenteni a trombitást

Tavaly nyáron mindent letarolt Lajcsi bejelentése: 200 milliót próbáltak tőle zsarolással kicsalni. 

Hirdetés
Ad image

Tavaly nyáron mindent letarolt Lajcsi bejelentése: 200 milliót próbáltak tőle zsarolással kicsalni. 

Az ügyből óriási botrány lett, ugyanis dr. Puskás Ferenc ügyvéd és bűntársa azt ígérték Lajcsinak, hogy amennyiben borsosan megfizeti az árát, a kapcsolataikon keresztül elintézik, hogy a zenész és feleségét ártatlannak ítéle meg a bíróság az ellenük zajló perben. Az alku nem jött létre, a dáridós nem dőlt be az átverésnek, a hatósághoz fordult, akik kémfilmbe illő módon csaptak le a gyanúsítottakra.

Ám hiába telt el majdnem két év, a nyomozás továbbra is tart. Bár a feltételezett elkövetőkkel szemben úgynevezett kényszerintézkedést rendelt el a hatóság, azaz az dr. Puskásnak hetente kellett befáradnia a kapitányságra, míg társán, K. K. lábán nyomkövető volt, nem hagyhatta el otthonát. A Blikk úgy értesült, mára mindketten szabadlábon vannak, így védhetik érdekeiket.

„A vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen indult nyomozás jelenleg is folyamatban van, valamennyi gyanúsított szabadlábon védekezik” – írta a Blikk megkeresésére a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóosztálya.

A Blikk megkereste az ügyvédet, aki visszavágni készül Lajcsinak.

„Már rég megszűntették a kényszerintézkedést, nem is volt logikus az elrendelése. A nyomozás még nem zárult le, de ahogyan korábban is mondtam, ha megtörténik, én feljelentést teszek Galambos úr ellen. Nem tudom, hogy K.-val mi van, nem beszéltem vele azóta. Pár hónapja az élettársa keresett telefonon, de ennyi volt. A mai napig nem dolgoztam fel a történteket. Nemrég éjjel kellett elmennem itthonról egy ügy miatt. Nem keltettem fel a feleségemet, aki reggel ijedve vette észre, hogy nem vagyok ott. Azt hitte, megint elvittek a rendőrök. Mély nyomot hagyott mindkettőnkben mindaz, ami történt” – mondta Puskás a napilapnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés