ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Szabadon engedték a kisfiát megerőszakoló ügyészt

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Hatalmas a felháborodás a bírósági ítélet miatt. Bár a volt ügyész megerőszakolta saját fiát, az 53 éves férfi most szabadlábon van.
Hirdetés
Ad image

Tekintettel a bűncselekmény brutalitására, amely a saját húsa és vére ellen irányult, a felfüggesztett büntetés sokak számára nehezen érthető.

Egész Németországot felháborította, hogy szinte nem is volt tárgyalás. Az egykori ügyész három ügyét már korábban ejtette a kieli ügyészség „a bűnösséggel kapcsolatos kétségek miatt”. Az első szakértői jelentésben szereplő a szexszomnia tézist hihetőnek értékelték. Csak a fiú ügyvédeinek kitartásának köszönhető, hogy M.-nek mégis bíróság elé kellett állnia.

A viszonylag enyhe ítélet sok embert meglepett: a volt ügyészt összesen 18 hónap próbaidőre ítélték, és szabadlábon van – írj a krone.at.

A bírák a bűncselekményt „kevésbé súlyos esetnek” tekintik, mivel egy nehéz élethelyzetben elkövetett spontán cselekedetről volt szó. A vádlott emiatt sokat veszített – munkahelye és házassága mellett a nyugdíját is elveszíti, ha az ítélet jogerőre emelkedik.

Ahogy arról az AcNews beszámolt, a nyolcéves fiú a szülei ágyában aludt az apjával, míg az anyja a szomszéd szobában töltötte az éjszakát a kisbabájával. A bántalmazás az éjszaka közepén történt: A fiút az szakította ki álmából, amikor apja a péniszénél fogva megragadta, és a végbélnyílásához is hozzáért.

A volt államügyész ezután nemi szervét a fiú arcába nyomta, és erőszakkal orális szexre kényszerítette. Amikor a felesége másnap reggel szembesítette a fia vádjaival, a férfi úgy tett, mintha nem emlékezne semmire. Végül elment dolgozni, és feljelentette magát a felettesének. Betegszabadság után korkedvezményes nyugdíjazásban részesült. Felesége elvált tőle.

A volt ügyész a bíróságon is kitartott amellett, hogy nem emlékszik az esetre, és nem volt magánál. Ügyvédje azzal érvelt, hogy szexszomniában szenvedett, egy olyan alvászavarban, amelyben az érintettek öntudatlan állapotban is szexuális cselekményeket hajtanak végre önmagukon és másokon. Amikor felébrednek, nem emlékeznek a történtekre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!