ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Bárki kibérelheti az Exatlon Bajnokát

Szabó Franciska Fotó: Instagram
Szabó Franciska Fotó: Instagram
Szabó Franciska hétvégente többszáz kilómétert utazik, hogy elegendő pénzt tudjon összegyűjteni a tartozásai miatt.
Hirdetés
Ad image

A női pankrátor korábban bántalmazó kapcsolatban élt amerikában. Elmondta, hogy volt párja többször bántalmazta őt, és terrorban tartotta. A kapcsolata miatt, 30 ezer dollár (kb. 10 millió forint) mínuszba került, de ez őt nem érdekelte, szabadulni akart. Most minden erejével azon van, hogy felhozza magát. Ehhez pedig mindent bevet.

„Olyan az életem, mint egy szappanopera. Édesanyámék úgy is várják, mint egy következő epizódot, hogy mi történt éppen velem. Most abban a fázisban vagyok a szakítás, elmenekülés és a kudarc átélése után, hogy újraépítem magam. Nem engedek meg magamnak semmiféle szórakozást, építem tovább a karrieremet. A volt párom mellett ugyanis egyszerűen elszürkültem, a folyamatos lelki terror és a hangulatingadozásai miatt a végén már olyan rosszul éreztem magam, hogy nem mertem semmilyen felkérést elvállalni. De amióta eljöttem, újra tele vagyok energiával, megyek, nyomom, csinálom, már nem sok kell a csúcsformámhoz!” – kezdte a Borsnak, majd elárulta, hogy sportkarrierje mellett erotikus szolgáltatásokat is nyújt, annak érdekében, hogy törleszteni tudja 10 millió forintos tartozását.

„Ezért is dolgozom kőkeményen, hogy ezt a pénzt visszahozzam. Ezért indítottam az OnlyFans-oldalamat is. Úgy, hogy nem vállalok pornót, nem mutatok cicit és pu…t, hanem fétis és domina tartalmakat teszek fel, így is havonta egymillió forintos bevételem van. De nem ez a nagy pénz, hanem hogy feláldozva a szabad hétvégéimet, rajongók kibérelhetnek, meghívnak, lefoglalnak, mint domina pankrátor. Emiatt több száz kilométert utazom hétvégente, de megéri. És ha összeszedem magam anyagilag, akkor megvalósítom a következő álmomat és elindul a saját ruha brandem!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!