ACNEWS

Szabó Zsófi: Megütött az édesapám

A néhai Szabó Gyulát sokáig bűntette a tettéért a lánya.

Hirdetés
Ad image

A néhai Szabó Gyulát sokáig bűntette a tettéért a lánya.

Drámai élményét osztotta meg a közönséggel Szabó Zsófi. A színész-műsorvezető állítja, egyetlenegy nagy hibát követett el vele szemben az édesapja, a legendás Szabó Gyula, ám azért gyakorlatilag egész életében „bűnhődött”.

„Apukám egyetlen hibát követett el velem kapcsolatban, mégpedig azt, hogy egyszer megütött. Teljesen váratlanul történt, egy folyosón jöttünk egymással szemben. Hallotta, hogy feleseltem a nagymamámmal, nagyon csúnyán beszéltem vele, ő közben a garázsban ügyködött, de a veszekedésre feljött, majd egy nagy taslit lekevert a folyosón. Én meg elvágódtam a kövön, letört a fogam. Csak egyetlen pofon volt, de ettől annyira megijedt, hogy megfogadta, soha többé nem emel kezet rám”– meséli Szabó Zsófi Kadarkai Endre Világtalálkozó című könyvében, amely beszélgetésekből a héten idéz a Blikk.

Ebben Zsófi azt is elmeséli, hogy az édesapja valóban soha többé nem bántotta, ő pedig ezt ki is használta.

„Utána többször rá is játszottam, amikor valamiért rám szólt, hogy „jaj, ne bánts, ne bánts!”. Soha többé nem bántott. Más kérdés, hogy épp a pofon után tett fogadalma miatt egy csomószor hülyére vettem. Kijátszottam őt, vagy visszaéltem azzal, hogy úgysem lesz következménye, ha butaságot teszek” -mesélte.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés