ACNEWS

Szakításra készül Harry herceg?

Meghan Markle és férje, Harry herceg állítólag olyannyira eltávolodott egymástól, hogy meg vannak számlálva a napjaik.

Hirdetés
Ad image

Meghan Markle és férje, Harry herceg állítólag olyannyira eltávolodott egymástól, hogy meg vannak számlálva a napjaik.

Diana hercegnő egykori inasa szerint, Harry herceg teljesen kifordult magából, mióta együtt van feleségével. Annyira, hogy már a saját családjára is képes volt rátámadni.

„Azonban egyszer leszáll a köd Harry agyáról, lecsillapodik a nagy pörgés. Amikor pedig rájön mit is tett, össze fog roppanni” – mondta Paul Burrell, aki szerint már most ingatag a két híresség házassága.

A szakadék állítólag Diana hercegné miatt fog elmélyülni kettőjük között. 2022 nyarán mutatja be a Netflix az új dokumentumfilmjét, amit Diana hercegnő halálának 25. évfordulója alkalmából készítenek el. Ez a 2017-es Diana: Saját szavaimmal folytatása lesz, amiben még több titokra derül fény a hercegnővel kapcsolatban. A pletykák szerint a filmben videó- és hangfelvételeket fognak bemutatni, olyan beszélgetésekről, melyet Diana a beszédtanárával, Peter Settelennel folytatott, vagy éppen amelyeket oda-vissza küldött életrajzírójának, Andrew Mortonnak – írta a Bors.

„Kétségtelen, hogy több titkot lepleznek le, és ez jobban bemutatja, ki is volt ő valójában. Diana ebben az időszakban már rendkívül paranoiás volt, a fejébe vette, hogy a sajtó bepoloskázta az otthonát, és mindenhova követik már. Egyszer azt kérte tőlem, hogy emeljem fel a padlódeszkákat, illetve bizonyos idő után mindig megszakította velem a telefonbeszélgetést – árulta el az egykori inas, majd hozzátette; Harry herceg nem nézi jó szemmel, hogy a film botrányos pillanatokat mutat majd be az édesanyjáról. – Mindig is gyűlölte, ha valaki az édesanyja nevével próbál hasznot húzni, és most ez történik ugyanazon a platformon, amellyel ő és Meghan leszerződött.”

Paul Burrell szerint a herceg már most nagyon rossz bőrben érzi magát az elmúlt időszak miatt, az édesanyjáról készült dokumentumfilm pedig rátesz majd erre egy lapáttal.

„Nagyon kínos, mivel úgy gondolom, hogy Meghannak Diana a példaképe, és úgy érzi, hogy tud vele azonosulni, emiatt szerintem örömmel fogadja, hogy még jobban betekintést nyerhet a hercegnő életébe, és összehasonlíthatja majd a sajátjával. De ezek a különböző érzések szakadékot teremthetnek közte és Harry között. Még akár véglegesen is elsodorhatja őket egymástól” – árulta el az Independentnek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés