ACNEWS

Szakított Varga Viktor és barátnője

Fotó: tv2play
Fotó: tv2play
Az extrém énekes a közösségi oldalán szűkszavúan utalt rá, hogy újra szingli, de remekül érzi magát Zsemberi Liliána nélkül is.
Hirdetés
Ad image

Varga Viktor újra egyedül maradt, ezúttal végleg különváltak az útjaik szerelmével, Lilianával. Ennek okáról az énekes nem hajlandó nyilatkozni. „A párkapcsolatok tele vannak rossz ízű megjegyzésekkel, bánattal. Sértődéssel, sértéssel. Ezek többé nem férnek bele az életembe. Csak a derűt engedem be” – idézte a Bors a közösségi felületén kommunikáló Varga Viktort. Vagyis négy év után véget ért Varga Viktor és a táncosnő, Zsembera Liliána tündérmeséje.

A lap szerint a sokoldalú, és vállaltan különc énekesnek mindig is fontos volt, hogy szabad szellemű művészemberként élhessen, és ebben egy nő sem akadályozhatta meg, még szerelme, Liliána sem. „Pontosan úgy gondolom, ahogy ezt megfogalmaztam a bejegyzésemben. Ezen kívül csak annyit szeretnék elmondani, hogy jól vagyok – kommentálta Viktor a hírt.

Tény, hogy tavasszal az összes közös képük eltűnt a közösségi oldalakról. Viktor akkor meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott. „Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá” – idézte az Origo az énekes szavait.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés