ACNEWS

Száműzték Korda Györgyöt a Sziget fesztiválról 20 év után

A rendezők technikai okokkal magyarázták a legendás énekes mellőzését, aki feleségével kisebb fesztiválokon vigasztalódik.
Hirdetés
Ad image

,,Idén mi léptünk egy szintet, már nem lépünk fel csak zenekarral, illetve egy menedzsment intézi a dolgainkat. Öt zenész és hat táncos van velünk a színpadon, és persze, a műszaki csapat. Így közel húszan dolgozunk együtt, hogy a kivetítővel és csodás látvánnyal összerakott másfél órás koncert tökéletes legyen” – magyarázta a Blikknek az énekes. A Sziget fesztivál szervezői megerősítették, nagyon szeretik a házaspárt, de technikailag nem tudják vendégül látni a produkciót.

Pedig az elmúlt több mint 20 évben a Korda házaspár rendszeres fellépője volt a Sziget fesztiválnak. Még a fiatalok is imádták őket. Idén azonban a rajongók nagy bánatára a házaspár nem fog fellépni a Szigeten – írja a lap.

,,Egyszerűen az történt, hogy idén nem hívtak meg minket a Szigetre. Igaz, más fesztiválra, például az EFOTT-ra vagy a Campusra igen, sőt, a Plázson is lesz nagykoncertünk” – árulta el a lapnak Korda György, aki szerint egyáltalán nem neheztelnek a döntés miatt. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés