ACNEWS

2024. July 15.   |   Henrik, Roland napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Szász Júlia szakított Vidnyánszky Attilával

Szász Júlia / Fotó: YouTube
Szász Júlia / Fotó: YouTube
Nem kíván a Nemzeti Színháznál maradni a Rómeó és Júlia sztárja, aki tavaly előadás közben súlyos sérülést szenvedett.
Hirdetés
Ad image

Szász Júlia nem hajlandó tárgyalni a Nemzeti Színház direktorával, szakított a színházzal és beadta a felmondását Vidnyánszky Attilának. A direktor az ATV Egyenes beszéd című műsorában méltatlankodva hangoztatta, hogy Szász Júlia 1,5 millió forint kártérítési előleget nem vett fel, és nem is beszél a színház vezetésével. És egyáltalán nem reagált az általuk meghatározott sérelemdíj-ajánlatra sem.

A beszélgetésből kiderült, hogy Vidnyánszkyék három hete találkoztak Horváth Lajos Ottó ügyvédjével. Utóbbi mondott egy általuk elfogadható kártérítési összeget, amire a Nemzeti Színház alkudozni kezdett. Itt tart a dolog most. A Nemzeti Színház direktora mélyen hallgatott a saját felelősségéről a baleset kapcsán. Viszont méltatlankodva hangsúlyozta, hogy a díszletben Horváth Lajos Ottó nem abba az irányba indult el, amerre korábban 33 alkalommal elindult. Ezért szerinte kölcsönös a felelősség.

„Miért nem írta le Szász Júlia a posztjában, hogy másfél millió forintot nem vett fel? – dohogta Vidnyánszky. – Diákként a színházba hoztam, fogtam a kezét, szakmailag szépen építettem… Eljuttattam a Júliáig. Vigyáztam rá, a jövőt láttam benne. Tényleg azt kívánom itt, most, hogy Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia találjon magának olyan színházat, ahol jobban vigyáznak rá, mint ahogy én vigyáztam rájuk… Hosszú időnek kell eltelnie, hogy ezek a sebek, amiket kölcsönösen okoztunk egymásnak, begyógyuljanak. ”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés