ACNEWS

Szaszák Zsolt: Korán estem ki a Sztárban sztár leszekből!

Az énekes úgy érzi, köze lehet a múlt heti L.L. Junior-os drámának a kieséséhez.

Hirdetés
Ad image

Az énekes úgy érzi, köze lehet a múlt heti L.L. Junior-os drámának a kieséséhez.

Sokak megdöbbenésére Szaszák Zsoltnak fejeződött be tegnap este a Sztárban Sztár leszek! A TV2 sikerműsorának egyik legizgalmasabb karraktere úgy érzi, hamar kellett távoznia a showból.

„Szívesen maradtam volna még, ugyanis azt érzem, korán estem ki a Sztárban sztár leszekből! Folyamosan meg tudok újulni, volt még bennem szufla. Erről szól ez a műsor szerintem. Igazi szélsőségeket kaptam, Sia, Guns N’ Roses , Aretha Franklin… teljesen különböző karakterek” – kezdte lapunknak a színművész.

A neten már megkezdődött a kommentháború, miszerint Zsolt kiesésének köze lehet ahhoz, hogy múlt héten a rapper L.L. Junior egy nem túl hízelgő posztot rakott ki arról, hogyan alakította őt Zsolt a szupershow színpadán. A fiatal énekes kérdésünkre elárulta, lehetett-e valami köze a kiesésének a múlt heti konfliktusnak.

„Aki belement abba, hogy a Junior mellett állt ki, közösséget vállalt vele, annak szíve joga és megértem, függetlenül attól, hogy szerintem semmi olyat nem tettem, ami indokolta volna. Ettől függetlenül, ha valaki úgy reagált arra bejegyzésre, hogy megvédi Juniort, akkor az egyértelmű, hogy a másikat, jelen esetben engem támadhat. Minden bizonnyal hatással lehetett ez is a kiesésemre, ezek szerint nem tudtam teljesen kiverni a fejemből és a nézők fejéből a múlt hetet” – mondta Zsolt, akire izgalmas feladatok várnak a következő hónapokban.

„Én ezt a műsort jó helyre teszem. Azért jöttem ebbe a showba, hogy szakmailag egy olyan pont kerüljön a nevem mellé, ami egy színházi casting helyzetben pozitívum lehet. Rengeteget kaptam a műsortól és nagyon sok budapesti munkával, nagy feladatokkal és főszerepekkel találtak már meg. Annyit elárulhatok, hogy novemberben, a Madách Színházban már egy fontos feladatom lesz. Régimódi vagyok, de a sztárság része akkor kell, hogy elérkezzen a karrieremben, ha már letettem valamit az asztalra. Most erre az útra szeretnék lépni” – mesélte Zsolt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés