ACNEWS

Száz nő holttestét gyalázta meg a kórházi villanyszerelő

képernyő fotó (youtube)
képernyő fotó (youtube)
Lebukott a férfi, aki halott lányokkal és nőkkel követett el szexuális bűncselekményeket egy kórházban
Hirdetés
Ad image

Egy brit kórház sorozatos hibái miatt egy alkalmazottuk több, mint egy évtizeden keresztül szexuálisan bántalmazhatta 100 nő és lány holttestét. A megdöbbentő cselekmény csak most derült ki.

Két évvel ezelőtt életfogytiglanra ítéltek egy akkor 67 éves férfit, mert bevallotta, 1987-ben meggyilkolt egy 20 és egy 25 éves nőt. Ez után derült ki, hogy éveken keresztül nekrofíliás bűncselekményeket is elkövetett. A holttestek megszentségtelenítéséről videót és fotókat is készített, amiket a házkutatás során megtaláltak a lakásán.

A most 69 éves férfi 2005 és 2020 között villanyszerelőként dolgozott a délkelet-angliai Kentben. Így juthatott be szabadon a hullaházba. Ez idő alatt legalább száz 9-100 éves korú nő és lány holttestét „bántalmazta” szexuálisan.

Általában a szerződésben előírt munkaidején túl is dolgozott, és olyan feladatokat vállalt a ravatalozóban, amelyekre nem volt szükség, vagy amelyeket nem kellett volna elvégeznie. Ezt azonban soha nem kérdőjelezték meg. Utólag az is kiderült, hogy volt olyan év, amikor 444 alkalommal járt a helyiségben, de ez senkinek nem tűnt fel – írta a krone.at.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés