ACNEWS

„Szégyen vagy” – Nekiestek Czutor Zoltánnak az állatvédők

Szilveszteri bejegyzése miatt ízekre szedték az énekest.

Hirdetés
Ad image

Szilveszteri bejegyzése miatt ízekre szedték az énekest.

Czutor Zoltán a közösségi oldalán egy bejegyzést tett közzé, amiben láthatólag bosszantották őt az állattartók szilveszteri aggodalmai. A zenész kemény választ kapott az állatvédőktől – írja a Blikk.

„Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás!” – osztotta meg két nappal ezelőtt gondolatait Facebook-oldalán az énekes, akinek bejegyzése alatt özönlöttek a gyűlölködő kommentek.

Habár egy nappal később egy szilveszterkor talált kutyák befogadására vonatkozó bejegyzés megosztásával próbálta feledtetni mindenkivel az előző kijelentését, a Szurkolók az Állatokért Alapítvány és a Macskaárvaház Alapítvány december 30-án egy nyílt levélben égette hamuvá az énekest.

„Úgy tűnik, azért akadnak olyanok magyar zenészek is, akiknek jól láthatóan most sincs dolguk. Ilyen vagy Te, Czutor Zoltán, aki egész évben zenélés helyett gyenge színvonalú politizálgatással, most, az ünnepek idején pedig a társállataink és gazdáik ellen uszítással mulatja idejét(…)Te egy igazán szánalmas, megkopott, megkeseredett figura vagy, aki nyilván meg van győződve, hogy sokkal több ismertséget, díjat, pénzt érdemelne. Te, aki most azzal a nyomorúsággal tölti az idejét, hogy uszít az állatok védelme ellen, valamint az európai civilizáció egyik legbarbárabb, legprolibb szórakozására, a petárdázásra buzdít. (…) Kevés szánalmasabb dolog van, mint amit kiposztoltál az oldaladra. Szégyen vagy!” – üzenték többek között Czutor Zolinak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés