ACNEWS

Székkel verte félholtra a vendéget a józsefvárosi nehézfiú – videó

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A józsefvárosi sörözőben alacsonyan repkedtek a székek, az egyik férfit életveszélyes fejsérüléssel vittek kórházba.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő ügyben emelt vádat a Fővárosi Főügyészség két férfival szemben. Az egyik nehézfiú puszta ököllel, míg társa székkel küldött padlóra két vendéget egy józsefvárosi sörözőben. Érthetetlen volt a két támadó gyilkos indulata, akik egy ártatlannak induló vitát zártak le ily módon az érintettekkel.

Az ügyészségi videófelvételen látszik, amint az egyik vendég széket ragad, miközben társa az ellenfelét ököllel kiüti. Attól a támadótól, akitől sikerült elvenni a széket, dulakodás közben felkapott egy másikat. Azzal teljes erőből lesújtott az áldozata fejére. De olyan indulattal, hogy a szék egyik lába kitört.

Amikor a rendőrök megérkeztek, mindkét áldozat vérbe fagyva, a földön feküdt. Rohammentő vitte őket kórházba. Egyikük olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy az életét kizárólag a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg.

A Fővárosi Főügyészség a két támadót életveszélyt okozó testi sértéssel, valamint súlyos testi sértés kísérletével vádolja. Velük szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

A videó ide kattintva megtekinthető.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés