ACNEWS

Szelfiző sofőr okozta a terhes színésznő halálát

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Sem az egykori sorozatsztár, sem a magzat nem élte túl a balesetet.
Hirdetés
Ad image

12 év börtönbüntetést kapott az a sofőr, aki májusban halálos balesetet okozott. Az áldozat a Hollyoaks című brit szappanoperából ismert színésznő volt – írja a Sky News.

Adil Iqbal úgy vezetett, hogy egyik kezét a kormányon pihentette, a másikkal pedig egy telefont tartott, hogy rögzítse magát, miközben májusban 123 mérföld/órás sebességgel száguldott az M66-os autópályán, Greater Manchester közelében. A baleset állítólag akkor következett be, amikor a kétgyermekes anyuka, Frankie Jules-Hough egy defekt miatt félreállt a leállósávon. A színésznő két fiával és unokaöccsével tartózkodott az autóban.

A 22 éves Iqbal átvágott a forgalmon, elvesztette járműve felett az irányítást, és nekicsapódott a védőkorlátnak. Becslések szerint 92 mérföld/órás sebességgel rohant bele ezután a várandós Frankie autójába.

A 38 éves Frankie Jules-Hough 17 hetes terhes volt. Sem ő, sem a magzat nem élte túl a balesetet. Kilencéves fia, Thomas Spencer és unokaöccse, Tobias Welby súlyos agysérülésekkel szállították kórházba, jelenleg mindketten kómában vannak, az állapotuk bizonytalan. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés