ACNEWS

Szereted a tésztát? – Nyerj egy romantikus Valentin-napi utazást Olaszországba

A világ legnagyobb olasz tésztagyártója lehetőséget kínál egy párnak egy romantikus kiruccanásra olaszország két városába, Pármába és Firenzébe Valentin-nap alkalmából.

Hirdetés
Ad image

A világ legnagyobb olasz tésztagyártója lehetőséget kínál egy párnak egy romantikus kiruccanásra olaszország két városába, Pármába és Firenzébe Valentin-nap alkalmából.

Új kampányában ritka lehetőséget nyújt a tészta szerelmeseinek a legnagyobb olasz tésztagyár. Elég hozzá beszerezni egy Valenti-napra piacra dobott, szív alakú tésztát, és ebből valami finomat főzni.

A Barrilla arra kéri a rajongókat, hogy töltsenek ki egy űrlapot, és osszák meg a tésztakészítés módját, hogy „közelebb vigyék egymáshoz a  szeretteiket”, mindezt február 1-ig. Melissa Tendick, a tésztagyártók marketingese szerint  ugyanisa főzés az egyik legjobb mód arra, hogy megmutassuk, törődünk a másikkal – írta a Latribuna.sm.

Egy szerencsés házaspárt kiválasztanak, hogy romantikus utazásra induljanak Olaszországba. A nyeremény tartalmazza az oda-vissza repülőjegyet két fő részére, a szállodai szállást és a túrát.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés