ACNEWS

Szerszámosládát találtak egy beteg férfi gyomrában

Illusztráció forrás: pixabay
Illusztráció forrás: pixabay
Kórházba került és sürgősen műteni kellett a minden nem ehető dolgot lenyelő férfit
Hirdetés
Ad image

Vérszegénység tüneteivel érkezett egy olaszországi kórházba a férfi, ám amikor megröntgenezték, kiderült, hogy egészen más jellegű a problémája. Vérszegénységről szó sem volt. Ezzel szemben valahogy inkább egy szerszámosláda jutott az orvosok eszébe. Nem véletlenül.

Amikor a radiológusok megvizsgálták a röntgenfelvételét, nagyon meglepődtek. A szóban forgó alanynak tényleg minden volt a gyomrában: akkumulátorok, ruhafogók, fúrószárak, csavarkulcsok, imbuszkulcsok, öngyújtók, üveg- és kerámiadarabok, tollak, érmék, anyacsavarok, gyújtógyertya az autóból, teáskanál és egy villa.

A műtét elkerülhetetlen volt, és ezt a csapat a lehető legnagyobb sürgősséggel el is végezte. Szerencsére a műtét sikeres volt, a beteg, egy középkorú férfi már biztonságban van – közölte a newsprima.it.

A férfi egy különleges betegségben szenvedett. Ennek a neve: pica, ami egy étkezési zavar. Bárkivel előfordulhat, hogy valamit véletlenül lenyel. Ennek a lényege azonban az, hogy a beteg mániákusan lenyel szinte mindent, amire késztetést érez. A férfi ebben szenvedett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés