ACNEWS

„Szét lesztek b*szva” – Halálosan megfenyegették Galambos Lajcsit

A zenészt három férfi zsarolja, 200 millió forintot követelnek tőle.

Hirdetés
Ad image

A zenészt három férfi zsarolja, 200 millió forintot követelnek tőle.

Galambos Lajos megdöbbenve értesült a hírről, miszerint kiengedték a rácsok mögül azt a három férfit, akik – mint arról korábban elsőként beszámoltunk – megzsarolták őt, s 200 millió forintot kértek azért, hogy az ellene folyó eljárást kedvezően befolyásolják. A zenész természetesen nem ment bele az üzletbe, sőt, azonnal jelezte a nyomozóhatóságnak, hogy zsarolni próbálják. A közreműködésével leleplezték a csaló bandát, amelynek tagjai később beismerték a bűncselekményt.

Lajcsi a Blikknek elmondta, hogy egyáltalán nem érzi magát biztonságban most, hogy szabadultak az elkövetők, főleg annak fényében, hogy nemrég fenyegető üzeneteket is kapott az ügyvédjével együtt.

„Nagyon meglepődtem. Nem tudom, ez mit jelenthet, talán hamarosan vádemelésre kerül a sor, elképzelésem sincs. Már egyeztettem a Nemzeti Védelmi Szolgálattal, amellyel korábban a nyomozás során is együttműködtem, és kértem egy személyes találkozót” – mesélte Lajcsi, akinek ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián a csalók lebuktatása után több fenyegető sms-t is kapott, amely őt, a családját és az ügyfelét is érintette.

„Tévé- és sajtó nyilatkozás nincs, szét lesztek b*szva Lajcsival. G*ci, kaptok a pofátokra is! Lajcsit figyeljük, ráb*szik, meg te is doktor. Lajcsi mondja majd a szembesítéskor, hogy ő akarta az egészet” – állt az üzenetben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés