ACNEWS

Széttépheti egymást L.L. Junior és felesége a vagyon miatt

Csak a közös törökbálinti luxusház 335 millió forintot ér.

Hirdetés
Ad image

Csak a közös törökbálinti luxusház 335 millió forintot ér.

Szerdán, azaz holnap kezdődik L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere. Abban már megállapodtak, hogy közös kislányuk az édesanyánál marad, azonban a részletekről – vagyonmegosztásról, a törökbálinti kacsalábon forgó, úszómedencés luxusvilla és a cégek, a pénz sorsáról – meg kell egyezniük.

Ami azért sem egyszerű, mert csak a törökbálinti luxusvilla 335 millió forintot ér. Ráadásul a nagy értékű ingatlan csak Kinga nevén van – írta a Bors.

A helyzetet több dolog sem egyszerűsíti. Nemrég L. L. Junior az interneten keresztül durva dolgokat vágott a felesége fejéhez, aminek a rajongók is tanúi voltak. Junior időközben bejelentette, hogy a válóper után elköltözik Dominikára, hátrahagyva itthoni karrierjét, hogy az egzotikus országban újraépítsen mindent.

Kérdés, Kinga vajon megbocsátja-e Juniornak a tőle kapott sértést, fájdalmat? Sok múlik most mindkettőjük intelligenciáján, vélhetően kislányuk érdekében képesek lesznek felülemelkedni a korábbi sérelmeiken.

Mindenesetre Körtvélyessy Kingának az egyik legjobb magyar családjogi ügyvéd, a legendás szakmai felkészültségű dr. Hyross Virág segít a szerdai bírósági tárgyaláson. Juniort állítólag a szintén a sikereiről elhíresült dr. Mester Csaba és dr. Landes Judit ügyvédek képviselik majd.

„Hogy milyen esélyeink vannak? Nem vagyok felhatalmazva, hogy az ügy részleteiről nyilatkozzak” – válaszolta az AcNews-nak dr. Hyross Virág ügyvéd. Hozzátette: „Vélhetően zárt tárgyalást kérnek a felek, és remélem, megegyeznek minden kérdésben.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés