ACNEWS

Széttépik a válófélben lévő Judyt, meztelen fotót posztolt magáról

Fotó: Judy/Instagram
Fotó: Judy/Instagram
„Kicsit szégyen, hogy gyerekes anyaként meztelenül raksz ki magadról képet” – írta kommentjében az énekesnőnek egy rajongó.  
Hirdetés
Ad image

Tombolnak a követők a válófélben lévő Judy Instagram oldalán, képtelenek elfogadni, hogy pucér fotót osztott meg magáról. Bár a Groovehouse énekesnője próbálja védeni magát, úgy tűnik, prűd követői képtelenek megbocsátani neki. „Intim pillanatok nélkül nem lehet semmit eladni? Komolyan itt tartunk? Pedig annyira bírlak” – mérgelődött egyikük. „Ez annyira magánügy! Követlek, de én sem voltam kíváncsi a szex előtti /utáni képre rólatok. Köszi…” – tette hozzá egy másik rajongó. Tavaly röppent fel a hír, hogy Judy és férje, Balázs 12 év után válnak. Az énekesnő nem sokáig szomorkodott, gyorsan megtalálta az új párját, Krisztiánt. Most egy tőle szokatlanul merész, meztelen fotóval mutatta meg, hogy milyen nagy közöttük az összhang. Emiatt szabadultak el az indulatok – írta az Origo.

Judy szerint csupán egy ártatlan jacuzzis fotóról van szó Fotó: Kis Judy/Instagram

„Rengeteget vártam, agyaltam, reménykedtem, mert nagy szerelem volt a miénk, ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést. A második válásomnak nézek elébe, és bízom benne, hogy sikerül békésen megoldanunk. Az első férjemmel semmi nem kötött minket össze, Balázzsal viszont a vagyon mellett 14 év és egy közös gyermek is” – magyarázta korábban Judy. Aki azt is elárulta, hogy már a kislánya is megsínylette a szülei rossz házasságát. Ezért miatta vett magán erőt és döntött úgy, hogy jobb, ha külön válnak az útjaik. A 49 éves énekesnő pszichológushoz is fordult segítségért, és utólag úgy látja, ez segített a végső döntés meghozatalában.

Krisztián  mellett Judy kivirágzott, boldognak és magabiztosnak tűnik. Azonban a legutóbbival most túllőtt a célon. Ugyanis felháborította követőit az intim felvétellel, melyen a teljesen meztelen Judy és párja egy jakuzziban ölelik egymást, és az énekesnő meztelen testét csak a férfi karjai takarják el. Követői úgy gondolják, hogy ízléstelen közzétenni ilyen fotót, többen is úgy fogalmaztak, hogy nagyot csalódtak benne.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés