ACNEWS

Összetört a szerelme: gyászol az autójával szexelő férfi

Fotó: Youtube/TLC
Fotó: Youtube/TLC
Az objektofil férfinak, különleges kapcsolata volt egy piros 1998-as Chevy Monte Carlóval. A bensőséges kapcsolat viszont véget ért.
Hirdetés
Ad image

Az Arkansasból származó Nathaniel, egy 1998-as piros Chevy Monte Carlóval folytatott szerelmi életet. Elárulta, hogy szerelem volt első látásra, mikor 2005-ben egy márkakereskedésben felfedezte a ’szexi’ kerekeket. Elmondása szerint, szikrázott közte és az autó között levegő, mielőtt a dolgok intimmé váltak, és „felfedezték egymás kedvenc szexpózait”.

Az autó azonban komoly bajba került, mikor egy szervizbe ment karbantartás céljából. Csúnyán összetört a szerviz garázsában és muszáj lett kivonni a forgalomból.

„Azt hiszem, az emberek meglepődnek majd, ha megtudják, hogy Chase már nem része az életemnek. Még mindig sokat gondolok rá, és megszakad a szívem, hogy nincs itt. Úgy éreztem, hogy jobbat érdemelt volna.” – idézi a mély gyászba esett Nathanielt a DailyStar.

Bár elmondása szerint még mindig gondol Chase-re (az autóra), több más ’autószeretővel’ is továbblépett, de ezek csak fellángolások voltak. Nathaniel objektofíliában szenved, ez a kifejezés azokat jellemzi, akik erős érzelmi és szexuális kapcsolatot alakítanak ki egy élettelen tárggyal.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés