ACNEWS

Szex közben szúrta halálra a fiatal lányt a családos apa, aztán elásta

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Szerelme a gyilkosság után először felgyújtotta, majd sekély sírhantba temette.
Hirdetés
Ad image

Brutális gyilkosság döbbentette meg a németországi Stendal település lakóit. Mindenki jól ismerte Kezhia H.-t, a kedves 19 éves lányt. A fiatal nő végtelenül szerette a barátját, a 42 éves családapát, Tino B.-t és a jövőjét is vele képzelte el. Élete utolsó napján is Tinoval távozott otthonról, de soha többé nem tért haza. Családja folyamatosan bizakodott, hogy lányuk élve előkerül, de amikor a rendőrség megtalálta a holttestet, minden reményük elszállt.

Mint utóbb kiderült, egy erdőben közös megegyezésen alapuló szexuális együttlétet folytattak, amikor Tino váratlanúl leszúrta Kezhiát. Az igazságügyi orvosszakértők a mellkas elülső részén és a has középső-felső részén 32 szúrt sebet fedezték fel. A támadás annyira hirtelen történhetett, hogy a lánynak esélye sem volt a védekezésre. Az ügyészség úgy véli, hogy a fiatal nő elvérzett az erdőben – írja a bild.de.

A hidegvérű gyilkos egy fehér furgonnal vitte Kezhiát a tett helyszínére. A holttestét ideiglenesen egy szeméttelepen tárolta, majd három nappal később elégettee. Ezt követően Tino B. egy sekély sírhantba temette el Kehzia testének elszenesedett maradványait.

Az egykori futballedzőnek és családapának hamarosan bíróság elé kell állnia. A tárgyalás szeptemberben kezdődik a stendali regionális bíróságon. Ha Tino B.-t elítélik gyilkosságért, életfogytiglani börtönbüntetést kell letöltenie.

A bűncselekmény gyanúsítottja azonban még nem tett vallomást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés