ACNEWS

Izgató fordulat: német lett a világ szexfővárosa

Köln / Fotó: pixabay
Köln / Fotó: pixabay
Eddig New York volt a szexualitás fővárosa. Most viszont letaszították a trónjáról.
Hirdetés
Ad image

A Lust-Mag a szexualitással foglalkozó magazin munkatársai összesen 100 metropoliszt hasonlítottak össze a világ minden tájáról a szexuális megengedettség különböző kategóriáiban. Ezek közé tartozik a melegbárok száma, a homoszexuálisok házasságkötése, a fogamzásgátlókhoz való hozzáférés, az LMBTQ-rendezvények gyakorisága és a prostituáltak védelme.

A megkülönböztetés ellenes törvényeket is figyelembe vették. A tanulmány célja az, hogy megmutassa, bárki szabadon és biztonságosan élheti meg szexualitását a hétköznapi életben. Minden paraméterre pontokat adtak. A pontszámok alapján rangsoroltak.

Ezek alapján a világ legfelszabadultabb és szexuálisan legnyitottabb városa Köln lett.

„A rajnai metropolisz messze a város határain túl is ismert szexuális toleranciájáról és nyitottságáról. A kölni emberek minden tekintetben naprakészek – szexuálisan is. És indexünk most bebizonyítja: ez valóban így van” – írja a Bild.

Kölnben 19 szexshop, 23 LMBTQ-rendezvény és négy Pride-rendezvény van jelenleg. Tavaly 1,1 millió ember vett részt Németország legnagyobb Pride rendezvényén, a Christopher Street Day-n.

A német település mögött a kaliforniai kisváros, West Hollywood a második. A harmadik helyezett a holland metropolisz, Amszterdam. Berlin az ötödik helyen áll.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés