ACNEWS

Kiderült, szexuális vadállat a Wagner főnöke

Fotó: Prigozsin / képernyőkép
Fotó: Prigozsin / képernyőkép
A Prigozsin visszataszító nemi életéről jelent meg leleplező vallomás.
Hirdetés
Ad image

A The Insider független orosz online újság borzalmas képet fest Prigozsin szexuális életéről. A jelentésük szerint a Moszkva elleni sikertelen puccskísérlet előtt a brutális zsoldosfőnök láthatóan nagyon fiatal („valamivel több mint 18 éves”) lányokból álló háremet tartott fenn a szentpétervári Solo Sokos Hotelben bérelt szobáiban.

Az Insider beszélt az egyik áldozatával, egy „Mása” nevű orosz nővel, aki tizennyolc évesen eladta szüzességét Prigozsinnak, de már megbánta a döntését. Azt mondta: A zsoldosfőnök a fiatal   lányokat részesíti előnyben, de van egy visszataszító rögeszméje is: „szüzekkel cseréli ki a testnedveit”. Azt is hiszi, hogy a szüzekkel való szex „meghosszabbítja a fiatalságot” – mondta.

„Óvszer nélkül szexelt” – tette hozzá, mert „azt hitte, hogy így energiát cserél, és életerőt kap tőlük.” 

Durva: Prigozsin fémgolyókat ültetett be a pénisze fitymájába. Amiről úgy gondolja, hogy fokozza saját szexuális képességeit és partnerei örömét. Valójában a nők fájdalmasnak találták a golyókat közösülés közben – írja a Bild.

Az Insidernek adott interjújában Mása elmondta, hogyan találkozott Prigozsinnal. „18 éves voltam, Szentpéterváron éltem, súlyosan depressziós voltam, és kórházba kellett mennem. Akkoriban megismerkedtem egy velem egyidős lánnyal, akit kirúgtak otthonról. Megkérdezte, el akarom-e adni a szüzességemet 40 000 rubelért (kb. 400 euróért). Azt mondtam: ’Rendben, csináljuk’, bár nekem nem volt olyan nagy szükségem a pénzre.”

Azt mondták neki, menjen el a klinikára, hogy ellenőrizzék a szüzességét. A Sogaz Klinikára küldték. A recepción be kellett mondania a jelszót: „női sport” – így jelezte, hogy szüzességi vizsgálatot kell végezni rajta.

Miután Mása szüzességét megerősítették, a Solo Sokos Hotelbe küldték. „Mindig voltak szobák fenntartva neki és a lányoknak, és mindig voltak emberek, akik felügyelték őket”

Azt mondták, hogy a férfi, akivel találkozni fog, Prigozsin. „Döbbeneten felmentem a szállodai szobámba, és vártam rá. Aztán minden nagyon gyorsan történt. Nagyon kicsi pénisze van, amiben valamiféle golyók voltak beágyazva a bőr alá. Egy kupacba tette le a pénzt egy székre.” Amikor Prigozsin elköszönt Másától, arra utasította, hogy „legyen kedvesebb”, mert morcos az arckifejezése.

A szüzeket – mondta még Mása – „samponnak” nevezte a szállodák fürdőszobájában található eldobható palackok után: „Kinyitod, majd kidobod”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!