ACNEWS

Szexcsapda: magasleshez kötött férfit szabadított ki a rendőrség

Vadászles az erdőben / Fotó: Pixabay
Vadászles az erdőben / Fotó: Pixabay
Kellemetlen módon végződött a várt szerelmi kapcsolat egy férfi számára. Szexrandira ment az erdőbe. Végül a rendőrség könnyítette meg a dolgát.
Hirdetés
Ad image

Az 51 éves férfinak „láncra verve” ért véget a szerelmi játéka egy alsó-szászországi erdőben. A bückeburgi rendőrség pénteki jelentése szerint egy kerékpáros és egy véletlenül arra járó vadász hívta ki őket, mert egy erdei ösvényen lekötözött férfit fedeztek fel.

Háta mögé kötött karokkal és kezekkel feküdt egy magasleshez kötve az erdő talaján. A kezeit és a lábait is kötéllel kötötték meg. Ráadásul a teljesen felöltözött férfi a fejére női harisnyanadrágot húztak.

A nyomozás adatai szerint az 51 éves férfi megbeszélte, hogy találkozik egy nővel, akit az interneten ismert meg. Az erdőben a férfi önként hagyta magát, hogy az idegen nő megkösse a szerelmi játékra. A férfi elmondása szerint, miután az teljesen kikötötték, a nő telefonhívást kapott, majd sietve, szó nélkül távozott a helyszínről – írja a blick.ch

Az 51 éves férfi elmagyarázta a rendőröknek, hogy „ilyen esetekre” volt nála egy vágókés, de nem fért hozzá. A férfi sértetlen volt. A férfi kezdetben nem kívánt információt adni a nő kilétéről. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztásának vagy esetleges szabadságkorlátozás gyanúja miatt indított nyomozást.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés