ACNEWS

Szexragadozó erőszakolta meg félholtra vert áldozatát Komlón

Saját kertjében verte a nő fejét a betonba, válságos az állapota.

Hirdetés
Ad image

Saját kertjében verte a nő fejét a betonba, válságos az állapota.

Az intenzív osztályon küzdenek annak a lebénult, komlói nőnek az életéért, akit este a saját kertjében félholtra vert és megerőszakolt az élettársa ismerőse. Az asszony azért ment ki a házából, mert zajt hallott odakint. Amint meglátta a férfit, a telefonján hívni akarta a rendőrséget. Ekkor elszabadult a pokol.

A részeg férfi a nőre vetette magát, ököllel leütötte. A földön sem hagyta abba, rátérdelt áldozata mellére, letépte, leszakította róla a ruhát, miközben a betonba verte a fejét. Olyan erővel fojtogatta a nyakát, hogy agyi infarktust kapott, a bal oldalára lebénult. Eközben a nő élettársa bent volt a házban, de semmit nem hallott.

Az erőszak után a támadó bement a házba, szólt az ismerősének, hogy a nő eszméletlenül kint fekszik a földön, így talált rá. A részeg támadót perceken belül elfogták.

„Kollégáink egy idősebb női sérültet találtak. Őt az első ellátást követően súlyos koponyasérüléssel a területileg illetékes kórház sürgősségi osztályára szállítottuk” – nyilatkozta a Tényeknek Drávavölgyi-Katz Judit, az OMSZ kommunikációért felelős munkatársa.

A Pécsi Járásbíróság letartóztatta a szexuális erőszakkal gyanúsított kegyetlen férfit, aki legalább 12 évig rács mögé kerül. Áldozata viszont hónapokig kórházban lesz, jelenleg járni sem tud, az is kérdéses, felépül-e valaha.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés