ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Szexuális zaklatás miatt láncra verték P. Diddy-t

Őrizetbe vették P. Diddy-t, miután a rendőrség átkutatta otthonát és többen megvádolták szexuális visszaéléssel.
Hirdetés
Ad image

Sean „Diddy” Combs-ot, azaz P. Diddy-t letartóztatta a rendőrség a manhattani Park Hyatt Hotelben. A rapper őrizetbe vételére azután került sor, hogy a belbiztonságiak márciusban házkutatást tartottak Diddy Beverly Hills-i és Miami-i otthonában is. A razziákat oka az volt, hogy többen is megvádolták az 54 éves zenei producert szexuális visszaéléssel. Köztük szexkereskedelem vádja miatt kezdett el ellene nyomozni a rendőrség. A házkutatást is ennek gyanúja miatt rendelték el.

„Csalódottak vagyunk a döntés miatt. Az amerikai ügyészség szerintünk igazságtalan büntetőeljárást folytat Sean „Diddy” Combs zenei ikon, vállalkozó, szerető családapa és filantróp ellen. Aki az elmúlt 30 évben a birodalmát építette, imádja gyerekeit és a fekete közösség felemelkedéséért dolgozik szüntelenül. Ő egy tökéletlen ember, de nem bűnöző. Mr. Combs mentségére szóljon, hogy végig együttműködő volt a nyomozás során. A múlt héten önként New Yorkba költözött, hogy felkészüljön az esetleges vádakra. Kérem, ne ítélkezzenek, amíg nem ismerik az ügy összes részletét. Ezek egy ártatlan ember tettei, akinek nincs takargatnivalója, és alig várja, hogy tisztázza magát a bíróságon” – mondta a Mirror megkeresésére a zenész ügyvédje, Marc Agnifilo.

A vádirat titkosítása miatt Diddy letartóztatásának pontos okáról, valamint az ott történtekről kevés információ van, azonban egy New York-i ügyész állítja, ez hamarosan megváltozik. „A mai este folyamán szövetségi ügynökök letartóztatták Sean Combsot az SDNY által benyújtott, lezárt vádirat alapján. Várhatóan reggel indítványozni fogjuk a titkosítás feloldását, és akkor többet fogunk tudni mondani.” – olvasható Damian Williams X-oldalán.

A rapper ellen 2023 novembere óta összesen 10 per indult. Ebből 9 esetben vádolják szexuális zaklatással.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés