ACNEWS

Szexuális zaklatással vádolják az Aerosmith frontemberét

Steven Tyler Fotó: Youtube / Képernyőkép
Steven Tyler Fotó: Youtube / Képernyőkép
Előkerült egy nő, aki azt állítja, hogy 1975-ben, 17 éves korában maradandó lelki sérülést szenvedett Steven Tyler miatt.
Hirdetés
Ad image

Az Aerosmith énekese, Steven Tyler újabb szexuális zaklatás vádjával néz szembe. A New Yorkban benyújtott kereset szerint egy 17 éves lányt molesztált egy találkozás során az 1970-es években.

Jeanne Bellino, egykori gyermekmodell tartós érzelmi sérülést szenvedett, miután a most 75 éves zenész akarata ellenére tapogatta és csókolgatta – állítják.

Bellino tizenévesen egy manhattani divatbemutatón dolgozott 1975 nyarán, amikor egy barátja elintézte, hogy találkozzon az Aerosmith-szel egy közeli szállodában – írja a Guardian. A perben azt állítják, hogy Tyler kétszer is szexuálisan bántalmazta őt egynap alatt. Egyszer egy telefonfülkében, amelybe – állítása szerint – belelökte őt, mielőtt megtapogatta és hozzá dörgölődött, majd később a szállodában, ahol erőszakkal megcsókolta, és újra hozzányomta a testét.

Bár az állítólagos incidensek több mint fél évszázaddal ezelőtt történtek, a kereset szerint Bellino „nagy lelki és testi fájdalmat, súlyos és tartós érzelmi stresszt, az érzelmi stressz fizikai megnyilvánulásait, szégyent, megaláztatást, fizikai, személyes és pszichológiai sérüléseket szenvedett és szenved a jövőben is”.

A lány azt is állítja, hogy az incidens következtében kórházba került és gyógyszeres kezelésben részesült, és még most is gyógyszert szed, hogy megbirkózzon a szexuális támadással, és a traumával kapcsolatos hosszú távú fizikai sérüléseket szenvedett.

Az nem derül ki, hogy Bellino miért nem állt elő a vádakkal közel 50 évig. A zenekar képviselői nem kommentálták a vádakat.

Mindeközben Taylor ellen folyik egy másik eljárás is, egy akkoriban 16 éves lány perelte be – most.

(Borítókép: Youtube- Love is your name)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés