ACNEWS

Szexuális zaklatással vádolják Mr. Biget

Chris Nothnak alaposan meggyűlhet a baja a vádakkal.

Hirdetés
Ad image

Chris Nothnak alaposan meggyűlhet a baja a vádakkal.

Két nő is szexuális zaklatással vádolja a színészt, ám a nevüket egyelőre még nem vállalták.  Egy nő aki 40 évesnek vallja magát, és Zoe néven hivatkozik magára, elmesélte, hogy akkor ismerkedett meg Schris Noth-al, mikor egy nagynevű cégnél kezdett el dolgozni. A hölgy elmondása szerint, a vádolt valahogyan megszerezte a telefonszámát, és hangüzenetekkel kezdte el zaklatni.

Hollywoodi otthonában később meg is látogatta a sorozatsztárt és bár az első alkalommal nem történt köztük semmi, Zoe azt mondja, a második találkán már csókkal fogadta őt a színész, majd amikor haza akart indulni, az ágyhoz vitte, lerángatta róla a ruháit, aztán megerőszakolta.

„Nagyon fájdalmas volt, és azt kiabáltam, hogy 'állj!', de ő nem tette. Azt kérdeztem, 'legalább egy óvszert hoznál?', mire ő kinevetett” – idézte a nőt a Telex.

Egy másik nő aki Lilyként mutatkozott be, pedig azt állítja, hogy a sztárral egy éjszakai klubban ismerkedett meg, megtörtént a telefonszámcsere, majd a randira hívás. A találkozó után, a lányt felhívta a sztár a lakására, majd elkezdett nála próbálkozni. Ugyan Lily nemet mondott, de ez nem érdekelte a hírességet.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy lehúzta a nadrágját, aztán ott állt előttem, majd a számba nyomta a péniszét” – állítja a jelenleg 31 éves nő.

A szexuális erőszakról szóló vádakra maga Chris Noth is reagált, aki mindent tagad.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés