ACNEWS

Színpad helyett pincérkedés – Pizzériában dolgozik a Sztárban Sztár felfedezettje

Miután sikeresen felépült a pszichés betegségéből, Krizsán Lili főállás mellett próbál a félbeszakadt karrierjére koncentrálni.

Hirdetés
Ad image

Miután sikeresen felépült a pszichés betegségéből, Krizsán Lili főállás mellett próbál a félbeszakadt karrierjére koncentrálni.

A fiatal énekesnő többször is az újságok címlapjára került az anorexiája miatt, de sikerült talpra állnia. Végre jól alakul az élete, a karrierje is felfelé ível – írja a Bors.

Anorexiája miatt tavaly többször járta meg a kórházat, ám minden nehézség már a múlté. Már a szerelemre is készen áll.

„ Próbálom menedzselni az életemet. Nagyon izgalmas időszakom van! Az egyetemet elkezdtem, de a kórházi kezelések miatt ott kellett hagynom. Mégis úgy gondoltam, bár az énekléssel szeretnék a jövőben is foglalkozni, nem árt, ha szakma is van a kezemben, így beiratkoztam egy kétéves pénzügyi ügyintéző képzésre” – kezdte a napilapnak a Sztárban sztár leszek! tavalyi évadának felfedezettje, aki gőzerővel dolgozott azon, hogy ismert énekesnővé nője ki magát.

Karrierjének építése mellett futárként vállalt munkát, nemrég viszont új munkahelyen kezdett dolgozni.

„Nem mindenhol tolerálják vagy fogadják el az életemet, de most megtaláltam azt a munkahelyet, amit minden egyéb elfoglaltságommal össze tudok hangolni. Nem éreztem jól magam az előző helyen, így decemberben váltottam. Igaz, most is pizzériában dolgozom, de nemcsak futárkodom, hanem a pizzát is elkészítem. Mindent megcsinálok, ha kell, tésztát dagasztok – mesélte a fiatal tehetség.

Az énekesnő több lehetőséget kapott, nagyon reméli, hogy hamarosan a tévé képernyőjén is feltűnik, de erről egyelőre részleteket nem árulhat el. Most, hogy ismét rátalált önmagára, úgy érzi, készen áll egy párkapcsolatra is.

„Ismerkedem, remélem a magánéletem is jól alakul a 2023-as évben, de elsősorban a munkára szeretnék koncentrálni „ – mondta sejtelmesen Lili.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés