ACNEWS

Színt vall a Ferrari

Fotó: Scuderia Ferrari/Facebook/ Official Scuderia Ferrari page
Fotó: Scuderia Ferrari/Facebook/ Official Scuderia Ferrari page
A hétvégi F1-es hazai nagydíjra átfestik az autóikat
Hirdetés
Ad image

Nem mondhatni, hogy a 2023-as szezonban csak úgy hasít a Ferrari. Futamgyőzelemmel nem dicsekedhetnek, igaz ezzel a Red Bullon kívül a többi csapat sem, de a dobogós győzelmek helyett is inkább hibát hibára halmoznak. Mindezek ellenére az Olasz Nagydíjra, azaz a Ferrari hazai futamára átfestik a maranellóiak autóját. Lehet, titkon abban reménykednek, hogy az új fényezéssel egy új, sikeresebb szakasz kezdődik a csapat életében.

Ráadásul az Olasz Nagydíjon igazán jó lenne végre valami eredményt is felmutatni. Igaz, erre nincs sok esély, de a Scuderia legalább egy másik idei, az F1-en kívüli sikerére emlékeztetve igyekszik valamit adni a tifosiknak. Ennek köszönhetően az F1-es Ferrari Monzában besárgul, hiszen emlékezetes, hogy a hosszútávú versenyzés csúcskategóriájába idén visszatért olasz gyártó nagyszerű diadalt aratott a Le Mans-i 24 órás futamon júniusban a 499P Hypercarral, így tisztelgésként annak színeit viszik át a jóval kevésbé sikeres F1-es SF-23-ra – írja a vezess.hu.

A vörös és a fekete mellett az orron és a motorborításon megjelenik majd a Ferrari második főszíne, a sárga is, ahogyan ez a Scuderia Ferrari Hivatalos Facebook-oldalán is megtekinthető. Mindez nemcsak az autón, hanem Charles Leclerc és Carlos Sainz overálján is ez a kombináció lesz majd látható.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés