A betonozott útba verte ismerőse fejét – Lecsukták!

AC News 2017.09.08. Sziréna

A betonozott útba verte ismerőse fejét – Lecsukták!

Emberölés kísérlete miatt nyomoztak egy tiszacsegei eset miatt. A Hajdú-Bihar megyei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a gyanúsítottal szemben.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a tiszacsegei komp közelében T. Attila 2016. szeptember 4-én 0 óra körül bántalmazta az ismerősét. A gyanúsított a sértettet arcon ütötte, aki ennek következtében a földre esett. A magatehetetlen férfi fejét a 44 éves gyanúsított a betonozott útba verte, a nyakára lépett és megöléssel fenyegette, majd támadás után a helyszínről távozott. A rendőrök a tiszadadai lakost elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2016. szeptember 7-én elrendelt. Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a sértett súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított szándéka a sértett életének kioltására irányult – számolt be a police.hu.

A rendőrség T. Attilával szemben a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat megküldte a járási ügyészség részére.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT