A bevásárolt élelmiszerekkel együtt lopták el az idős nő táskáját

AC News 2019.07.05. Sziréna

A bevásárolt élelmiszerekkel együtt lopták el az idős nő táskáját

A salgótarjáni nyomozók három órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett férfi és női elkövetőjét.

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést 2019. július 3-án 10 óra 24 perckor egy idős nő, miszerint a városban ismeretlen tettesek ellopták a táskáját. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként három órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves salgótarjáni férfit és 22 éves mátraverebélyi nőt.

A beszerzett adatok alapján a sértett 9 óra körül a salgótarjáni buszpályaudvaron a járdára letette a hátizsákját, és attól pár méterre a padra leült. Az arra gyalogosan közlekedő 24 éves férfi és női társa a táskát – a sértett által bevásárolt élelmiszerrel, pénztárcával és a benne lévő személyes okiratokkal, valamint több tízezer forint készpénzzel – együtt magához vette, és azzal a helyszínről sietve távoztak.

A rendőrök a férfit és a társát a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, az eltulajdonított táskát és az okmányokat, pénztárcát felkutatták és lefoglalták – írta a police.hu.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT