Balesetek miatt torlódások az M0-s autóúton és az Árpád hídnál

2019.02.12. Sziréna

Balesetek miatt torlódások az M0-s autóúton és az Árpád hídnál

Megszaporodtak a balesetek az utakon. Emiatt torlódás alakult ki az M0-s autóúton a 6-os főút felől az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 11-es főúton Esztergom és Tokod között, Budapesten pedig az Árpád hídon, miután két autó ütközött a Flórián téri felüljáró alatt.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Baleset miatt nagy a torlódás az M0-son és a felvezető utakon. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a Halásztelek–Csepel és a Szigetszentmiklós–Csepel csomópont között a 18-as km-nél egy autó kamionba rohant, és egy harmadik jármű is beléjük ütközött. Egy ember megsérült, a mentők kórházba szállították.

Az Útinform jelentése szerint a forgalom a külső és a középső sávon halad, jelentős a torlódás, a kocsisor vége Diósdig ér, több mint 1,5 óra az átjutási idő. A baleset okozta fennakadás miatt az M6-osról és a 6-os főútról is csak araszolva jutnak fel a járművek az M0-sra.

Az autóút M1-es felé vezető oldalán a Dunaharasztinál kiépített terelésnél is lelassult a közlekedés. Az M0-s autóút és az M7-es autópálya csomópontjában burkolathibák miatt vezettek be korlátozást: az M5-ös felől érkezve az M7-es Balaton felé vezető oldalára történő felhajtásnál a két sávból csak egy sáv járható. Lezártak egy sávot az M1-es és az M0-s autóút csomópontjában is: a Tatabánya felől érkezők az M0-s autóútra vezető két sávból csak a belső sávot használhatják.

A 11-es főútat teljes lezárták Esztergom és Tokod között, miután 14 óra 50 perc körül a 71-es kilométerszelvényben személyi sérüléssel járó baleset történt. Két személygépkocsi ütközött össze, majd az egyik felborult. A sérült járművek elfoglalják az utat. Egy embert könnyű sérüléseket szenvedett.

Az Árpád hídon is torlódás alakult ki, miután baleset történt a budai oldalánál. „Összeütközött két személyautó kedden 16 óra 30 perc körül Budapest III. kerületében, a Flórián téri felüljáró alatt. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják” – írta honlapján a katasztrófavédelem.

Közben Taksonyban, a Varsányi úton is karambol helyszínén végeznek műszaki mentést a tűzoltók. Ott az első hírek szerint nem sérült meg senki.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)