Döbbenetes részletek derültek ki a pásztói csecsemőgyilkosság ügyében (+18)

AC News 2018.01.11. Sziréna

Döbbenetes részletek derültek ki a pásztói csecsemőgyilkosság ügyében (+18)

Büntetőeljárás keretében vizsgálják a nógrádi rendőrök a haláleset körülményeit és újabb részletek is kiderültek. A hírek szerint állítólag újabb testrészeit is megtalálták a csecsemőnek.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Egy újszülött gyermek levágott fejét találta meg egy pásztói család kutyája a szemétgyűjtő konténerek mellett. A családot sokkolta a látvány, a rendőrség pedig hamar megtalálta a gyilkosság gyanúsítottját, akit őrizetbe is vettek.

A nool.hu legfrissebb információi szerint a város másik felében, az egyik üzlet környékén újabb testrészeit is megtalálták a csecsemőnek. Az a hír járja, hogy a nő a kisbabát több részre darabolta fel és a város különböző pontjain rejtette el a testrészeket - ám ezeket az állításokat a rendőrség még nem erősítette meg – írta a Blikk.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. január 8-án 20 óra 30 perckor állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg. Az elsődleges nyomozati cselekményeket és az adatgyűjtést a hatóság megkezdte. Az eset körülményeit emberölés bűntett gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség – adta hírül a police.hu.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)