Elképesztő! 17 kiló drogot találtak a Szigeten elfogott hollandok autójában 

AC News 2019.08.13. Sziréna

Elképesztő! 17 kiló drogot találtak a Szigeten elfogott hollandok autójában 

Megtalálták a Sziget fesztiválon elfogott két holland drogkereskedő autóját, amelyből tizenhét kilónyi drog került elő. Összesen így mintegy százmillió forint értékű kábítószert foglaltak le tőlük - tájékoztatott honlapján kedd reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

    

hbs(400x300)

Múlt kedden a Sziget fesztiválon két huszonéves holland férfi sátrában és csomagmegőrző széfjében csaknem 2700 ecstasytablettát, 128 gramm - előre porciózott - marihuánát, műanyag fiolákban 451 marihuánás cigarettát, valamint a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le. A dílerek árlistát is készítettek - idézték fel a közleményben.
A rendőrök találtak egy slusszkulcsot is a csomagok között, de az azóta letartóztatott hollandok nem árulták el, hogy hol van az autójuk - közölték.
Végül a III. kerületi Reményi Ede utcában megtalálták az autót, amelyből egyebek mellett csaknem négyezer ecstasytabletta és műanyag fiolában 15 kilónyi marihuánás cigaretta került elő. 
A két holland férfinél így összesen - körülbelül százmillió forint értékben - húszezer ezer adag kábítószer volt - olvasható a police.hu oldalon. (MTI)

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)