Fiuk barátja lopta el a család megtakarított millióit

AC News 2019.06.27. Sziréna

Fiuk barátja lopta el a család megtakarított millióit

A budatétényi rendőrök elfogták azt a 19 éves fiút, aki barátja családjának házából lopott el közel ötmillió forintot.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. június 19-én tett bejelentést egy fiatal férfi, hogy miután reggel hazaért XXII. kerületi családi házukba, a bejárati ajtót nyitva találta, majd észrevette, hogy ellopták a lépcsőkorlát csövébe rejtett közel ötmillió forintot. 

A rendőrök az adatgyűjtések és tanúkihallgatások során megállapították, hogy a 22 éves fiatal egyik barátja, a 19 éves I. Bence már többször aludt a házban, tudott arról, hogy hol tartják a bejárati ajtó kulcsát, valamint arról is tudott, hogy a házban a család hová rejtette a megtakarított pénzét. Később az is kiderült, hogy a fiú a házba a bejárati ajtó melletti szekrényben tartott kulcsokkal jutott be. A rendőrök június 21-én éjjel egy belvárosi szórakozóhelyen elfogták I. Bencét, és az ellopott pénz egy részét is megtalálták. 

A nyomozók lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki I. Bencét, aki beismerő vallomást tett, ellene az eljárást a BRFK XXII. kerületi Rendőrkapitányság folytatja - számolt be a police.hu.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT