Gyorshajtás ittasan, vezetői engedély nélkül

AC News 2020.06.03. Sziréna

Gyorshajtás ittasan, vezetői engedély nélkül

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. május 29-én közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a 84-es számú főút Vas megyei szakaszán.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Az ellenőrzés ideje alatt a rendőrök a 84-es számú főúton, Nemeskeresztúr térségében intézkedtek egy siófoki járművezetővel szemben, aki a megengedett 90 km/h helyett 129 km/h sebességgel közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt. Az egyenruhások megállapították továbbá, hogy az 54 éves férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése, valamint a gyorshajtás miatt eljárás indult.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat! Aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

... hogy mindenki hazaérjen! - írta a police.hu. 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT