Hajnalban fogták el a kolbászrablót

2019.02.11. Sziréna

Hajnalban fogták el a kolbászrablót

Fotó: Police.hu

Egy 21 éves, bagi fiatalembert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy Aszódon vasárnap délelőtt élelmiszert akart lopni egy üzletből, majd az őt tetten érő boltost bántalmazta a termékek megtartása érdekében.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves, bagi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. február 10-én délelőtt bement Aszódon egy üzletbe, 12 szál kolbászt rejtett a ruházatába, majd távozni akart az üzletből. Az üzlet tulajdonosa azonban észrevette a lopási szándékot, és megpróbálta megakadályozni a gyanúsított távozását, aki erre dulakodni kezdett a tulajdonossal, és miután földre estek, többször meg is ütötte. Ezek után elmenekült a helyszínről – írja a közleményében a rendőrség.

A mellékelt fotókról derül ki, hogy a gyanúsított egyik ruhadarabja a helyszínen maradt, és az így biztosítható szagnyomon rendőrkutyát is indítottak a gödöllői nyomozók. További adatgyűjtést követően azonosították a rablás feltételezett elkövetőjeként a bagi férfit, és ma hajnalban Bagon egy házban elfogták.

A 21 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)