Hatmilliót csaltak ki egy idős nőtől, egyik tettes a lányának hazudta magát – VIDEÓ!

2019.02.10. Sziréna

Hatmilliót csaltak ki egy idős nőtől, egyik tettes a lányának hazudta magát – VIDEÓ!

Fotó: Police.hu

Az „unokázós” csalások felderítésére alakult budapesti nyomozócsoport elfogott egy nőt és egy férfit, akik több mint hatmillió forintot csaltak ki egy idős asszonytól.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A BRFK nyomozó főosztálya eljárást folytat csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a 28 éves K. Nóra és a 29 éves M. Zoltán ellen.

A nyomozás adatai szerint február 7-én délelőtt egy ismeretlen férfi, magát rendőrnek kiadva hívott fel telefonon egy budapesti idős nőt, és azt állította, hogy az asszony lánya balesetet okozott. A férfi ezután átadta a telefont társának, aki a sértett lányának hazudta magát, és közölte, hogy pénzre van szüksége.

A telefonos csalók utasítására M. Zoltán és K. Nóra autóval ment az idős asszonyhoz, akitől több mint hatmillió forintot vettek át, majd sietősen távoztak a helyszínről. A rendőrök percekkel később a XV. kerületben elfogták őket, és hiánytalanul megtalálták náluk a pénzt, amelyet később visszaadtak a sértettnek.

A nyomozók az elfogott párost csalás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek bűnügyi felügyeletük elrendelésének indítványozására.​

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)